Блог

Добрите новини: Какво е да сме Българи!

Това видео ще преобрази представата ви за България и нейните деца. Що е то нов свят, нови хора, осъзнат народ, развитие и духовно пробуждане и има ли почва то у нас?

newПреди време новината за сръбските абитуренти, дарили парите си за бала на нуждаещи се, предизвика различни реакции, от “Браво, ето това са новите деца, те вече са взели изпита си за зрелост и мъдрост”. До “Прекрасно! … о -те са чужди…знаех си, че това в България не може да стане…”

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

Не ви ли писва името на България да бъде синоним на жестокост, омраза, безразличие, овчедушие, примиреност, нетолерантност, песимисъм, страдание, скръб, бедност… Не се ли сещате, че образът на България се отразява във всеки от нас? Аз ви предлагам следното: Нека спрем тази отровна приспивна песен! Нека спрем да я разпространяваме, на ум, и на глас, разнасяйки все по-убедено заблудата.

България е горда. България е толерантна. В новия свят, изграждан от новите хора на България има радост, толерантност, грижа, милост, разбиране, взаимопомощ, духовност, мъдрост, чистота … България СИ ТИ! И нейният облик първо се изгражда в сърцето ти, преобразява и теб, и се предава на човека до теб, срещу теб, човека на отсрещния тротоар и този в минаващия покрай теб трамвай.

Този път няма да съм многословна, няма да ви разказвам нищо, просто ще ви оставя да изгледате видеото отдолу. Тези младежи правят нешо съвсем дребно… чистосърдечно и ГОЛЯМО! “Това е да сме българи – позитивното видео от България” – с тези лаконични думи младежите показват гражданската си.. не – ЧОВЕШКАТА си позиция към света и живота. В България. Това е истинското сърце и пробуден лик на България! Можете ли да предадете нататък?

ТОВА е да сме Българи!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

(Прочетено 1 пъти, посетено 1 пъти днес)

3 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *