Как да се отървем от паразитите или – осъзнат избор на реалност.

April 26, 2013
By

icelandauroraborealis

В последния месец, и с особена кулминация в последните дни, имах уникалната и много ценна възможност да наблюдавам различни сценки от избрания филм на група хора. Включително и аз емпатирах до такава степен на изложените теми, че се въвлякох в този филм. Група хора, обединени от болката, трагедията, бунта и борбата срещу някакви болестни състояния. “Ужасни” състояния, за които се оказаха “виновни” цяла пасмина паразити. Да, паразити, чиито гостоприемници са нашите, човешки тела. Едва ли е изненада за повечето от вас, които полагат някакви осъзнати грижи за тялото си, новината, че в човешкото тяло живеят един куп паразити, за които медицина, лаборатории и паразитолози са удобно слепи и глухи.

И там в тази група тече една чутовна, ежедневна борба, споделяне на опитности, снимков материал, ужасяващи подробности. Прилагат се крути мерки, тежки химикали, в майсторски изпипани концентрации и комбинации, за да могат хората да се избавят от тази напаст – червеите! Дълго време се съпротивлявах срещу идеята за целия този филм, но накрая се пуснах по течението, реших да играя. И много бързо осъзнах, лампичката светна, че това е поредният филм, в който аз обаче не се чувствам на мястото си! Да, всичко това се случва, всичко описано е тотално жива реалност. И колкото повече енергия се хвърля в тази реалност, толкова повече тя оживява и толкова повече доказателства за съществуването си предоставя на актьорите.

А на тях дори не им хрумва, че реалността, която изживяват по един или друг начин е избрана от тях, за да им даде определен урок, да изживеят определена опитност и да стигнат до едно следващо ниво от развитието си. Което е чудесно, уместно е – щом това е техният избор! Но наблюдавайки отстрани, и наблюдавайки това, което се случваше в мен, осъзнах, че това е филм, в който нямам интерес да играя повече! Та само със силата на осъзнатия избор, толкова пъти съм била свидетел и участник в мигновени изцеления на “нелечими” болести.. какви червеи, какво тровене с химии, какви 5 лева? Това не е моята реалност! Моят избор е друг, благодаря. Щрак – и вече съм точно там, където вече усещам тоталната харония, приемане и сливане с всичко, което е. Нямам нужда от безкрайна и мъчителна поредица от правене на неща, за да се избавя от нещо, което не съществува в моята реалност. Благодаря за играта на полярностите, излизам от този филм и влизам в моя.

А това са мъдрите думи на моята скъпа приятелка Диана, която ясно и цветно описва и моята позиция. Каква е вашата? Каквато и да е – тя е вашият избор, и аз го уважавам дълбоко. И ако се чувствате спокойни, уравновесени и хармонични в нея – насладате й се. Ако ли не – огледайте се за знаците. Те светят като сигнални крушки в мрака!

Каква е разликата между един осъзнат и един неосъзнат човек.

Осъзнатият вярва, че Съзнанието определя битието и чрез него започва да променя подсъзнателните шаблони – тези стари грамофонни плочи, които в 95 % определят това, което преживяваме. Той разбира, че не е тялото и ума, а нещо много по-обширно и вечно и като такова има Силата да променя материята и да твори осъзнато реалност, която отразява неговото вътрешно усещане за битието. На такъв човек не може да му бъде предсказвано бъдещето, астрологичните карти също стават невалидни, защото предопределенията с които идваме, той осъзнато ги променя ако не вършат работа в еволюцията на душата му. Това е съзнанието в 5D. В повечето от времето това е т.н. нулева точка, където полярностите се подкрепят взаимно и двете са необходими за опитността на душата.

Неосъзнатият смята, че съществуват случайности и някой друг е виновен, ако нещата които му се случват не са “положителни“. Той обикновено не се замисля какво яде и пие, няма усещане за тялото си и дори и да се чувства добре, ходи на лекар за да му каже дали наистина е добре, защото смята, че нещо изневиделица може да го изненада в собственото му тяло. Това е 3D съзнанието.

Има и трета група – 4D. Хората разбират, че сами творят реалността си с честотите, които непрекъснато излъчват, вярват в хармонията, светлината, любовта, но ако може всичко лошо, тъмно и отровно да изчезне от живота им, защото не вярват, че светлината на съзнанието им може да трансформира материята. Те живеят в светлата полярност, някои от тях смятат, че това е нулевата точка. Те вярват, че трябва да се върши само добро, да се помага на бедните и болните дори никой да не ги моли за това. Те смятат, че са това, което ядат.
Вниманието им е предимно насочено към правенето на неща чрез които да повлияят на физическото и фините тела, в частност храната, дишането, упражнения, защита от енергийни влияния, както и в правенето на “добро”. Това е съзнанието в 4Д – островче на светлината в блатото на 3Д. Там отрицателните половинки от вълната на съзнанието са нежелателни и много енергия се изразходва в борбата с тях или избягването им.

Това е моята позиция, която е следствие на опитност и наблюдение. Ясно съзнавам, че абсолютно Всяка позиция ще намери доказателства в подкрепата й, защото така е устроен светът… “

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: , , , , , , , , ,

10 Responses to Как да се отървем от паразитите или – осъзнат избор на реалност.

 1. emilia on April 29, 2013 at 09:34

  Съгласна съм със статията,но ми се струва , че е наближил момента на отделяне на плявата от просото.3D не може да съжителства с 4D,а още по-малко с 5D.В момента го изпитвам на свой гръб.Но къде да живея-без работа, без средства, под непрекъснати атаки.С психичните атаки на хората се справям-връщам им любов, но с психотронното облъчване, на което съм подложена по време на сън -живея в блок и нямам конкретни доказателства от къде идва,но напоследък е нетърпимо- не мога да се справя.ТРЯБВА да има безопасни зони за хора , отдадени на светлината ,желаещи доброто да възтържествува. ИМАМ НУЖДА ОТ ПРОМЯНА НА МЕСТОЖИВЕЕНЕТО, НО ПРИ ДУХОВНИ ХОРА,ОБЕДИНЕНИ В ОБЩИНА.Мартина, дано правилно си ме разбрала.НЕ СЕ СТРАХУВАМ,досега съм се справяла с проблемите,но срещу техниката не мога да се боря.Ако има други като мен бих искала да се свържа.-ЕМИЛИЯ

 2. Дамян on May 2, 2013 at 09:04

  Има Емилия. Който търси намира.

 3. Пепа on May 4, 2013 at 02:19

  Мислех, че съм сама, но ето че и други изпитват моите проблеми. Не знам дали можем да живеем заедно, но можем да работим заедно в определени часове.

 4. emilia on May 7, 2013 at 09:36

  Благодаря на Пепа и Дамян.По-леко е когато си разбран, но още по- леко ще стане когато се намери решение на проблема.Повярвайте пробвала съм всичко за което се сетя.И по официален път и по неофициален.Стигнах до извода ,че хората се страхуват от някои истини.Но там където има страх няма достатъчно разбиране и Любов.Ние сме духове облечени в божествени тела,които трябва да пазим,за да функционират нормално.Идват велики събития и ние трябва да се подготвим.

 5. Лиляна Рашкова on May 7, 2013 at 23:51

  Емилия, посещавала ли си родово имение Жар в село Горско Косово. Там може да живееш без особени средства сред природа, свободно пуснати коне и най-важното разбираши и обичащи същества. След като бях при Жанет и Ицо разбрах, че има и друг живот, че има и друг начин и се прибрах в моят град с вярата, че ако реша винаги има къде да отида. От тогава до днес смених работата си, смених средата и приятелите си, контактувам с природата в градината си ежедневно и правя чудеса:)
  Пожелавам ти го искрено!

 6. Martina Ivanova on May 9, 2013 at 12:54

  Нарочно пазих мълчание известно време, защото исках други хора да се включат и да стане един красив обмен на мисли, усещания и опитности. Както се и получи.
  Мила Емилия, познавам така добре всичко това, което преживяваш. И те уверявам, че това пак е един временен етап. Няма как да живеем в изолирана, стерилна среда. Това би било скриване на главата като щраус в пясъка.
  Именно контрастите и предизвикателствата са катализаторът, който ни тласка да направим стъпка към израстване. Като например приключението което е имала Лилияна в родовото имение.
  Познавам хора пък, които след 3-4 дневен наш семинар в еко-селище Азарея направиха подобен скок и тотална промяна в начина си на мислене и живот. Няма нужда да се защитаваме, а само да живеем в любов и приемане.
  Ако започнеш да се защитаваш, по презумпция приемаш, че има нещо, което може да ти навреди. Нещо извън теб самия.

  Иначе мечтата за общности, селища на светлината не са ни никак чужди. Хиляди сме хората, които мечтаем за това. И една такава обща мечта рано или късно набира нужната енергия за да се осъществи и в материалното. Само когато сме истински готови да я сбъднем и изживеем.
  Психотронните оръжия, кемтрейлс – всички тези неща съществуват. Но ако осъзнатото ни намерение и воля е да живеем в среда на разбирателство, свобода и любов, то всички механизми на Вселената ще се задействат, за да осигурят тази среда. Онези неща пак ще съществуват някъде в широкия свят. Но вече ти ще си избрал да изживееш друго, и те няма да бъдат част от твоята реалност.

 7. emilia on May 10, 2013 at 11:23

  BLAGODARIA!!!Ne moga da pisha na balgarski,razvali mi se komputara.

 8. radost on May 23, 2013 at 15:43

  Абе всички сте големи мислители, ама като опре до вас и децата ви не ви виждам честно 🙂

 9. nellypax on August 14, 2013 at 16:51

  Здравей, Мартина, доста забавно, но на мен ми се случи абсолютно същото с “паразитния филм”. При цялото ми уважение към хората, които по този начин се лекуват и се стремят да подобряват живота си, не се оказа моето нещо – по причините, които си описала.

 10. taniiak on January 4, 2015 at 22:07

  Емилия може да се зе заглуши, с повишаване на вибрациите 🙂

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo