Блог

Пробуди Твореца в себе си ! – тайнство по Цветница

b689fad0280b286c898256c8d3b6ee9e_XLСкъпи приятели,

Каним ви в най-цветния и радостен ден да споделим едно приключение на Духа! Юлия Шматько и Мартина Иванова ще бъдат в ролята на домакините и цветните феи, които ще ви поведат по тайните пътеки на себеоткриването и пробуждането на фината творческа енергия.

Това е едно съвсем различно събитие. Това не е семинар, не е обучение. Това е преживяване, което ще ни отведе до най-важните отговори! В него единственото важно нещо ще бъдете вие, вашите желания, емоции, стаени потенциали.

Всички се питаме – Накъде да тръгна сега? Каква е следващата крачка? Какво е моето призвание, дарба, талант? И колкото и умът ни да събира информация, въпросите си остават. А отговорите – всички знаем – стоят скрити в нас.

За да стигнем до най-дълбоките тайни на изумителното същество, което сме, ни е нужно само едно – да изживеем себе си. Точно на това пътешествие към дълбините на АЗ, ви каним в неделя, 28-ми април. Едно цветно пролетно пробуждане на сетивата, едно свещено тайнство и празник на духа и материята.

Очакваме ви в на 28.04.2013 в 13ч. в зала Есенс на ул. 6ти септември 37 в София.

Времетраене: 4 часа. Облечете се удобно – с дрехи, които бихте облякли на домашно чаено парти с най-близките си приятели. Вземете си дори пантофки ако искате, защото високите токчета, телефоните и стегнатите костюми ще бъдат оставени настрана. Вземете си нещо за писане, защото информацията до която ще достигнете ще бъде така ценна, че ще поискате да я съхараните на белия лист.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *