Блог

Квантово изчистване на неработещи модели – ново пролетно начало в личен и национален план

576148_10151520517571963_719678819_nСкъпи приятели, с моите любими колеги Петър, Милуш и Ваня ви каним на едно прекрасно пролетно събитие в което да шлифоваме, интегрираме и фокусираме ясно фундаментите за живота си напред. Тук ще съчетаем работата в нулевата точка с активната трансформираща помощ на ангелските селения. Нека посрещнем заедно прекрасната първа пролет! Както винаги при нашите сбирки, целта – освен работата, е и извънмерното удоволствие от това да се срещнем, да обменим красотите си във всякаква форма и да споделим искрената любов помежду ни.

Енергията на Нулевата точка е вратата към квантовия свят, в който всичко е възможно. Тази вълшебна пръчка, дадена ни от учителите на нашето време, сега е на разположение на всеки. Тя е най-новия и най-хармониращия с времето ни метод за духовна реализация, за лечение и сътворяване на живота си. На пролетното равноденствие ще я размахаме, за да изгоним старото и да призовем новото по един наистина чудодеен начин. Заедно ще създадем Полето на Нулата, в което ще се разтворят пречките, трудностите и неработещите модели. И всеки от присъстващите “алхимици” ще Го отнесе със себе си, за да продължи магическото преобразяване на своето сърце, на своята среда, на своя живот и на България.

Какво ще направим заедно:

Чрез Петър Няголов – център Гая
“Активиране Полето на Нулата. Пускане по квантовия поток на неработещите модели. Изчистване и обединяване чрез Арх. Мелхиседек, Който е всичко и нищо.”

Чрез Мартина Генкова-Иванова:
“Пролетно почистване и сътворяване на новото с чисто намерение в Нулевата точка.”

Чрез Милуш Кадиев:
“Разкриване на личната творческа сила и разтваряне с квантови методи на блокажи от настоящия и минали животи. Активиране на Създателя в нас, който твори в хармония и съзвучие с Висшите измерения и Бог.”

Чрез Ваня Стойчева:
“Приемане на пълните Божествени правомощия чрез АА Михаил в Нулевата точка. Работа със свещен звук.”

Очакваме ви от всички краища на България на този празник на Духовната алхимия!
21 март 2013г., четвъртък, Залата на партера на Съюза на архитектите в София, ул. “Кракра 11”

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *