Блог

Двойно слънчево изригване – 24 ноември

Важно! На 16 ноември Слънцето е изригнало отново. Само че този път нещата са малко по-различни. Обикновено се скъсват да ни съобщават по телевизии, онлайн медии, вестници и радиа, че идва магнитна буря и трябва да се пазим. Този път това някак… не се обяви. В интернет няма  да намерите много информация. По новините на някои телевизии новината се е прошмулила помежду другото. Тази нощ – 23 срещу 24 ноември до планетата ни ще достигнат магнитно-плазмени пакети с огромна мощност, ми написа скъп приятел преди малко. Изригването този път е двойно – с огромна мощност и разлика в двете емисии на кванти и вещество от порядъка на 4 часа. Първото изригване е било такова, че телескопите и свързаните с тях широкоъгълни камери не са успели да да обхванат цялото изригване в обективите си.

Това освобождаване на енергия удивително кореспондира с акцията за освобождаване на планетата от негативната енергия, дадена от Крион за дните 23-25 ноември. Благодаря на всички, които се присъединиха тази вечер в първия й етап.

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

Моля ви всички да останат напълно спокойни, да не се предприемат агресивни конкретно насочени към град, регион, конфликт, или събитие енергии. Майката Земя минава през един от най-интензивните и трудни етапи от освобождаването от стари негативни натрупвания и интегриране на нови енергии, ретранслирани през нашето Слънце.
Това разбира се отнася и за всеки от нас. Така както Земята, Слънцето и всички комуникиращи си небесни тела и звездни системи се управляват от силата на електромагнетизма, така това се случва по същия начин и с нас, нашата система от физически и фини тела. Това,което ви призовавам да направим е да бъдем спокойни, центрирани. Да се въздържаме от всякакви крайни емоции, конфликти, от всякакво разлюляване на махалото. Нека пребиваваме изключително в енергията на приемането, състраданието, безусловната любов и единението. Както и преди съм писала – по време на такива слънчеви активности, ние получаваме огромни порции светлина – нова информация, нови по-високи честоти, нови ДНК кодове. Чрез нас, те директно кореспондират, отключват и активират нови честоти и кодове в планетарните решетки. Пребивавайки в енергията на любов и благодарност, бидейки напълно осъзнати за физическите и фините си тела, ние ставаме перфектни “антенки”, които приемат, интегрират и предават към майката Земя тези енергии.

Може да се наложи част от напрежението и старата енергия да си потърси път и да се излее.. затова сме толкова необходими всички ние в този момент – да бъдем напълно спокойни, релаксирани. вглъбени в сърцата си, в пълна и отдадена, любяща подкрепа към майката Земя. Съхранявайте на всяка цена баланса в себе си, препращайте го към сърцето на планетата, пускайте го през дланите си във водята – особено тези, които сте до по-големи реки и морета, издишвайте го във въздуха – въобще на кой каквото му хрумне. И нека се молим с Любов и с добро и от сърцата си за хармония и баланс. Последния път когато случихме трансформация от подобен мащаб беше на 20 май. Имаме опит вече, хайде. Нека бъдем заедно в сърцата си в този пореден епохален момент.

http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News111612-dblprom.html

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

3 Comments

 • Добринка
  Отговор

  Благодаря ти Марти!!!

 • Polly
  Отговор

  Благодаря за напътствията, Марти! Очаквам, че при нас, в България няма да е толкова силно, понеже разбрахме ще е през нощта 3-4 часа. И сигурно има смисъл в това – всички спят дълбоко и каквото има да става, си става без да трябва да се прави нещо конкретно и съзнателно… доколкото сънищата са “несъзнателни”, разбира се ;).

 • Alice
  Отговор

  Вижте само какво се получава: на 23.11 вечерта се случва това освобождаване на Земята от негативната енергия. В същото време и слънчево изригване. В същото време Инелия Бенц получава инструкция да заснеме и публикува една медитация за любов към майката-земя. Тя е чудесна, може да се види ето тук:
  http://www.youtube.com/watch?v=eX5sdBXC2tc&feature=youtu.be

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *