Блог

Открий себе си – 1 декември, София!

Фестивал за личностно развитие и здравословен начин на живот

На 01.12.2012г., за трета поредна година фестивал “Открий себе си” ще отвори врати. Водени от желанието да предоставим най-доброто преживяване, взимайки предвид обратните връзки от предните издания и следвайки устрема си за развитие, решихме да направим някои промени във формата на фестивал Открий себе си III.

На 1 декември под покрива на Модерен театър в София ще се съберат едни от най-добрите, най-актуалните и полезни съвременни консултанти и лектори в областта на здравето, личностното развитие, духовното израстване и себепознанието! Срещу съвсем символична такса за участие, ще имате възможност да избирате измежду 20 лектора и 20 теми.

Ще можете да се насладите на избор от 20 лекции разпределени в 2 зали само с един билет, а входът за изложбената част е напълно свободен.

Повече щастие. По-добър живот. Повече усмивки. По-висок стандарт на живот. Повече здраве. Повече свободно време.

Не пропускайте това събитие, защото там ще намерите отговорите, които търсите. Ще имате възможност да се срещнете с изключителни специалисти в сферата на личностното развитие и да получите информация за ефективни методи с доказани резултати за бързо удовлетворение. Ще се радвам да се срещнем там! Билети можете да закупите от тук: http://2012.justbe.bg/bileti/

Списък с всички лекции, които ще се проведат в двете зали на фестивал “Октрий себе си”:

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

1 Comment

  • Nikola
    Отговор

    Прекрасно, ще бъда в София тогава и ще отделя време, за да слушам Ванина Бодурова. Нейните лекции винаги са били вдъхновяващи и зашеметяващи 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *