Да се освободим ненужния „багаж” и пренаредим Матрицата

June 11, 2012
By

Да се освободим ненужния „багаж” и пренаредим Матрицата

Да изпитваме отрицателни чувства се изисква смелост. Да си позволим да имаме чувства в днешния свят на хладен разум изисква още по-голяма смелост. Да си позволим да изразим чувствата си, изисква отговорност към самите нас – отговорността да бъдем себе си. В противен случай от хора се превръщаме в машини.

Когато животът те залее с толкова много чувства, че се чудиш откъде да започнеш, е нужно да се освободиш от ненужния „багаж”. Техниките за емоционална свобода са достъпен и „верен приятел и помощник”. Те ще те научат как сам да разтоварваш негативните емоции и проблеми. ТЕС или базираната на ТЕС „Пренареждане на Матрицата”, са пътя проникващ до корените на проблемите в подсъзнанието.

Ирена Рельовска, единствената българка със сертификата от създателя на ТЕС Гари Крейг. На 16-ти юни тя ще проведе обучение по ТЕС ниво 1, подготвително за обучение по Пренареждане на Матрицата. Ирена е използвала Пренареждане на Матрицата, за да се справи с травматични спомени от минали животи, заровени в дълбокото й подсъзнание. Техниката й е помогнала многократно да изживее мистични преживявания на благодат и единение с Всичко-което-Е.

За повече информация и записване за семинара посетете уеб-страницата на Ирена:www.eft4success.eu

Tags: , , , ,

2 Responses to Да се освободим ненужния „багаж” и пренаредим Матрицата

  1. Моника Русева on June 11, 2012 at 19:43

    Ликът към сайта не работи поне при мен 🙂

  2. Martina Ivanova on June 13, 2012 at 15:34

    Много странно защо така се е получили. Опитай сега пак, а ако не стане просто копирай сайта http://www.eft4success.eu и го paste в полето за адрес.

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo