Блог

Втора среща „Обречени на разкош” с Михаела Петрова

 

Втора среща „Обречени на разкош” с Михаела Петрова

29 юни, от 18.30 ч., център „Синай”, бул. „Мадрид” 49, такса 5 лв.

Ето и личното послание и покана от Михаела:

Ще поговорим за това какво да ги правим тези емоционални рани, които всеки път ни пречат да обичаме ей така, защото ни се обича. Или иначе казано за сродни души, кармични отношения, пламъци-близнаци, огледални ефекти… и „с какво пък ми помага това когато трябва да реша да му се обадя или да не му се обадя?”. Защо едни жени ги обсипват с подаръци, а „аз моя го дундуркам” ?, как биохимията на тялото ни проваля всякакви опити да изиграем ролята на недостъпни, хладнокръвни и дори… безусловно обичащи. (текстът, който линкнах е само за предварителна информация, отдавна съм го доразвила). Ще ви разкажа приказката за „Неродената мома”, така както аз я разбирам и после с една забавна визуализация ще видим дали пък не може да я оправим тази работа с освобождаването от различните нюанси на нараняване, прошка, приемане и прекъсване на връзката с навикът да се подценяваме. Какво аджеба е безусловна любов? Ще видим дали ви е приятно да я изпитате, просто за разнообразие? Пък после, както вече казах, вие си решавате. 

А на когото му е интересно как стигнах до решението да създам проектът „Обречени на разкош”, всичко е описано на началната страница на сайтът на Михаела – www.rings.bg

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *