Какво да правя на 11:11:11

November 8, 2011
By

Приятели, всеки ден десетки от вас ми задават въпроса “Какво да правя на 11:11:11?” Както и “В колко часа да го правя?”

Няма значение в кой точно момент и минута ще се присъедините енергийно към милионите хора, които от всички точки на Планетата ще работят. Порталът няма да се отвори в точно определена минута, която да трябва да уцелим, освен това енергиите вече са тук и работят.

Следвайте вътрешното си чувство… Вдишвайте светлина през хипофизата, изпълвайте тялото си с нея, издишвайте светлина през сърдечната чакра. Научете обединената си чакра да пулсира и да излъчва светлина. Визуализирайте Новата Земя, мирна, светла, хармонична, изпълнена с Любов. Бъдете Любов!

Послание към тези, които не знаят какво да правят на 11:11, но питат:

Дръжте сърцето си ясно и мислите прости. Единственото нещо което трябва да правите е да не правите нищо. Това е най добрият начин да помогнете на тези които знаят какво да правят да свършат работата и по най добрия начин. За висшето благо на всичко и всички.

Благодаря ви!

Тази информация е важна, моля помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Tags: , , ,

2 Responses to Какво да правя на 11:11:11

 1. erba on November 11, 2011 at 11:13

  Здравейте!
  В друг сайт видях коментар за днешната дата, който съм цитирала по-долу. Дали можете да ми обясните какво имат предвид??
  “Днес се отварят портите към ада 11.11.11.
  Честито на всички неверници “

  • Martina Ivanova on November 21, 2011 at 14:33

   Ами какво могат да имат пред вид…
   Не се подлъгвайте на абсолютно всеки материал, който видите в интернет. И понеже логиката, науката и “здравият” разум не разполагат с инструменти, които да ви помогнат да различите истината от лъжата, то оповавайте се на интуицията си. И аз се начетох на един куп мрачни предсказания, страховити заплахи и какво ли още не по повод 11:11, че и 2012г. Страхът, заплахите, обвиненията, чувството за несигурност, опитите за контрол.. всичко това принадлежи към старата енергия и вече не работи. Това са инструментите на низшия астрал. Доверете се на чувствата, на емоциите си. И преди съм го казвала – те са най-верният пътеводител дали нещо е правилно и добро за вас, или не. Ако предизвиква чувство на страх, загуба за ориентация, зависимост, обреченост и прочее неприятни усещания – значи не сте на прав път.

   Поздрави.

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo