Дочакахме – Робин Шарма идва в България!

September 11, 2011
By

“Има само един семинар по лидерство, който трябва непременно да посетите. Този”.

Така твърдят организаторите на събитието Проджекта, които миналата година пробудиха креативното мислене на българския бизнес и предприемачество с гостуването на Едуард де Боно. Традицията да канят изявени световни лектори в бизнеса и лидерството продължава. Остават само 5 дена до семинара на Робин Шарма в България! Семинарът е на тема “Лидерство без титла: Новият начин за успех в бизнеса”

Ако все още има хора, които не са чували кой е Робин Шарма, нека го представим с няколко думи: Този човек вдъхновява, изправя хора и бизнеси на крака и ги прави първокласни състезатели, той променя съдби и създава победители. Той подтиква хората към самопробуждане, мотивира ги да намерят най-добрият живот, да постигнат щастие, благосъстояние и вътрешен мир. “Книгите на Робин Шарма помагат на хора по целия свят да живеят страхотен живот” – Паулу Куелю.

Робин Шарма, магистър по право и бивш адвокат, е сред водещите световни вксперти по лидерство, себевладеене и постигане на елитно представяне във всяка област. Автор е на 11 международни бестселъри, включително: “Монахът, който продаде своето ферари”, “Светецът, сърфистът и корпоративният директор”, “Уроци по лидерство”, “Лидерът, който нямаше титла”. Книгите му са публикувани в над 60 държави, той е един от най-издаваните и четени автори в света.

Робин Шарма е основава международна консултантска компания, която помага на организации от цял свят . Той е търсен от известни висши корпоративни ръководители, рок звезди, топ предприемачи и членове на кралски фамилии, уважаван съветник е на топ мениджъри и лидери на фирми от Fortune 500 в целия свят. Сред клиентите му са:Microsoft, NASA, FedEx, Nike, General Motors, IBM, General Motors, GlaxoSmithKlne, Motorola, Royal Bank of Scotland, Kuwait Petroleum Corporation, Abu Dhabi Commercial Bank, Merrill Lynch. Помирисвате ли успеха?

Този вдъхновяващ лектор най-сетне ще посети и нашата страна. Каквито и семинари да се посещавали до момента, сигурна съм, че този ще бъде “черешката на тортата”. Ще имате възможност да се срещнете на живо с Робин Шарма, който ще сподели опит, познания, идеи, тактики, стратегии и похвати за бизнес и лидерство, които могат да се окажат повратни за успеха ви!

Семинарът е предназначен за всички, които са готови да поемат отговорността за своите действия и да постигнат успех в бизнеса и живота. Лидерството не е запазена територия само за президенти и изпълнителни директори. Всеки е роден да бъде лидер – и за да бъде такъв, няма нужда от титла.

Семинарът ще се проведе на 21 Септемари 2011г., в зала 3 на НДК в рамките на половин ден, както е анонсирано в сайта на събитието, от 13,30 до 17,45. Имате още 5 дена да вземете решение и да се регистрирате. Ще приветствам всяка споделена изстория как мисъл, стратегия, книга, или лекция на Робин Шарма е допринесла за положителната промяна в бизнеса и живота ви.

А ето го и него самия в действие: Robin Sharma Live!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo