Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА WWW.SVOIZBOR.COM

1. Бари Фуудс ЕООД, собственик на домейна Свой Избор.com ви оправомощава да разглеждате, разпространявате и използвате предоставената информация на сайта за своя лична, нетърговска употреба. Авторските права върху съдържанието на сайта принадлежат на Дружеството, което има право да променя съдържанието и дизайна му, включително настоящите Общи Условия по своя инициатива и съобразно своите виждания, без да уведомява предварително потребителите и други лица за това.

2. Информацията публикувана в този сайт – www.svoizbor.com има само информативно предназначение и не може да замести консултация със специалист от областта в която се интересувате.

3. Предлаганите продукти в електронния магазин не са лекарствени средства, информацията е единствено с информативен характер и не отменя консултацията ви с лекуващ лекар или специалист в областта.

4. В сайта са публикувани предимно авторски статии, но някои текстове са взаимствани от други източници, които стриктно се цитират. От екипа на Свой Избор стриктно спазваме авторското право, както и очакваме същото от всички, които решат да взаимстват наш текст. Ако видите материал, за който имате притеснение относно правото му да бъде публикуван в този сайт, молим да ни уведомите на адрес: info@svoizbor.com

5. Съгласни сме наши авторски текстове от този сайт да бъдат пре-публикувани в други електронни издания, но САМО СЛЕД изрично уведомление/запитване и посочване на източник и коректно поместване на работещ линк към нашия сайт. Ползването на информацията от сайта в източници извън интернет (печатни издания, телевизии, радиа и др.) е позволено само след изрично запитване, дадено разрешение и изрично посочен източник на информацията: www.svoizbor.com. Използването на информация от сайта с комерсиални цели не се разрешава.

6. Информация от потребителите: Личната информация, която изпращате към Свой Избор.com с цел абонамент за информационен бюлетин, получаване на продукти/услуги, или консултация и съвет, е под закрилата на строга конфиденциалност. С приемането на общите условия Потребителят на сайта изпращайки своя лична информация декларира своето съгласие за напълно доброволно предоставяне на необходимите лични данни. Нямате право да изпращате от и към този сайт каквато и да било обидна, клеветническа, неприлична, нарушаваща нечии права и свободи и име и друга информация, която е в нарушение на законите на Република България.

7. Търговски марки: Имената на продуктите описани в продуктовата секция на сайта са търговски марки на други компании – производители, вносители и др., чиито имена са надлежно описани под всяка продуктова секция.

8. Продукти и закупуване: Продуктите в продуктовата секция на сайта могат да бъдат поръчвани по телефон, електронна поща, форма за заявка. Фирмата НЕ разполага с физически обект откъдето лично да закупите стоките. Доставката се извършва САМО чрез куриери Рапидо или Спиди – до избран офис на куриерската компания, или до адрес на клиента.

9. Дизайнът, включително снимки, графики и други визуални материали публикувани на страниците на www.svoizbor.com, бази данни и скриптове са под защита на авторското право и авторите на сайта забраняват тяхното копиране и всякакъв вид използване. Те са собственост на авторите на сайта или на други физически и юридически лица.

10. С влизането на всяка една от страниците на сайта www.svoizbor.com Вие декларирате, че приемате и ще спазвате тези условия. Ако не ги приемате по някаква причина, молим да напуснете нашия сайт.